Käftis

Firade semestern i måndags med att besöka tandläkaren och idag blev det ett besök till.

De är ju roliga de där tandläkarna....alltid när man har som mest prylar och fingrar i käften ska de ställa en fråga.

I måndags pratade de om fotbolls-VM på radion och då frågar hon mig om jag kollat något på VM.

"aaaaa", blev det självklara svaret eftersom jag naturligtvis har kollat på VM och sen är det ju inte så många andra ljud man kan få ur sig med munnen full av prylar.

Men hon kunde lika gärna ha frågat om jag gillar att klä mig i kvinnokläder eller om jag just skitit på mig litegrann, svaret hade blivit detsamma:

"aaaaa!"

Frågan "Går det bra?" ställdes väl också en del gånger och även där är ju svaret lika givet. Så de är väl lite taktiska ändå...



När jag satt där i stolen och de pratade sitt eget språk ovanför mitt huvud, i dubbel bemärkelse, så for jag iväg lite i tankarna. Istället för att ligga där och fundera på vad de menade och slippa fundera på vad de gjorde.

Inte för att det är aktuellt i mitt fall, men jag tänkte på hur svårt det måste vara som singel att imponera på en tandläkare när man ligger där i stolen.

Hon ser rakt in i ens käft och alla brister som kan finnas där inne. Karies lär ju inte imponera! Hon ser dessutom rakt upp i ens näsborrar.
Mestadelen av tiden under besöket ligger man och gör en av sina bästa grimaser; gapar så stort man kan medans man har ett, eller två, fingrar i mungiporna. När man gör sitt bästa för att svara på deras frågor så låter man ändå som ett mongo!


Alltså, om Emma hade varit tandläkare och vårat första möte hade varit i tandläkarstolen så vette sjutton om hon nappat på en....

Kommentarer
Postat av: sf

Du testade med kvinnokläder, och det gick ju bra. Men det är klart, exponera hela käften + delar av svalget + spindlarna i näsan, är väl lite värre:-)

2010-06-24 @ 12:55:10
Postat av: ss

Ja, jag klär ju så bra i bikiniöverdel...så det var ju ingen fara! :)

2010-06-24 @ 17:16:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0