Lördag

En ledig lördag, härligt!!

Cyklade iväg till Rocklunda med Selma när Emma började jobba.
Mimer firade 90 år med att bjussa på tårtkalas.Zillah & Totte uppträdde när vi kom dit sen åkte vi häst och vagn uppe i Rocklundaskogen innan det var dags för Ola att beträda scenen.

När Ola var klar höll jag på att bli nersprungen av alla fjortisar som lämnade kravallstängslet längst fram för att springa till skivsigneringen som var på motsatt sida...

Efter det var Selma med i en teckningstävling. 
Mittemot satt en fullvuxen (på alla sätt och vis...) kvinna och gjorde sitt bästa för att vinna denna tävling som uppenbart var för de yngre... Samtidigt som hon småskällde på sin lilla grabb om att han skulle rita bättre.Efter det var det dags att runda av eftermiddagen på Rocklunda.

När vi hade kommit en bra bit därifrån så kommer Selma på att hon glömt hunden som hon hade med sig. Det blev lite Rädda Joppe över det hela. Det var iaf bara att vända på cykeln och ta sig tillbaka. Lyckligtvis så låg hunden kvar på samma ställe som i bilden ovan!


Åkte förbi stan på vägen hem. Där träffade vi på Elin med barn och mor.
Hann även med att titta in till brorsan som fixade med badrummet. Såg bra ut!


Kollar just nu på Här är ditt liv, eller kollar och kollar....jag skriver ju. Också.

Det är ett sånt där program som jag känner att jag bara måste kolla på.....men när man väl kollar så är det ganska långt mellan höjdpunkterna. Ungefär som Allsång på Skansen.

Kollar man inte så ångrar man oftast det dagen efter när man får läsa i tidningarna om nåt spännande eller speciellt som hände.


Selma borstade tänderna och sade godnatt självmant för en timme sen ungefär....konstigt nog så är det lättare att få henne i säng på helgerna än i veckorna.

I morgon fortsätter helgen med kalas för Selma hos hennes klasskompis Vera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0