Sååå rolig!!"Whaaaaaaaaa!!!" Filmklippet från ett dagis passar rätt bra till texten han läser.
Lite för bra.... :)

StockholmsnattVar det en komedi eller? ;)

Idol

Det var väl för väl att den där lilla skikande skitungen åkte ut till slut!!
Han sjunger inte bra och verkar vara en riktigt jobbig människa.
Nu slipper man inte bara honom utan alla ännu värre skrikande fans också.

Riktigt vidriga människor!

Som hon Jihde tog upp på scenen idag efter ett framförande. Hon bara stod där helt chockad och skrek som om hon helt plötsligt hade sett....Elvis! (dålig liknelse då hon förmodligen tycker att Johan är nååågot större än Elvis, om hon nu vet vem han är/var)

Såg precis en intervju med henne på aftonbladet efteråt:

"Johan, asså jag älskar han så mycket, att han betyder mest, asså han betyder mer än min familj"

"Vad säger mamma och pappa om det tror du?"

"Jag bryyr mig inte!"

Om 8 år är Selma lika gammal som denna flicka. Om hon står i TV och säger liknande saker så vet man att man misslyckats rejält någonstans på vägen.....


Hoppas att Annalisa Stamatopoulou's föräldrar är stolta över sin lilla flicka!

Sjuk Selma

Har varit hemma med henne idag.

Hon har varit lite hostig hela veckan och igår fick hon någon blåsa på  tungspetsen. Det sved när hon åt och drack men det var även längre in i munnen någonstans. Svårt att få dem små att berätta precis vart det gör ont och kunna lista ut vad som är progremet.

I går kväll kom hon iaf över till mig gråtandes med blod i hela ansiktet, då hade hon legat och blött näsblod. Sen så låg hon och hade ont och grät hela morgon. Ibland var det örat men mest verkade det svida på tungan. Trodde det var något som skulle gå över. Sen är jag inte van vid en gråtandes dotter heller, som skriker konstant som de gör när de är små.

Ringde iaf till dagis och sa att hon skulle bli hemma, sen ringde jag till jobbet och sa att de fick klara sig utan mig de där 4 timmarna jag skulle jobba.

Ringde till familjeläkaren och fick tid där 14.45.  Före vi åkte dit så sov Selma i sin säng bra länge. Hon var jättetrött och hängig när det var dags att åka. Fick skjuts av mamma.

Tycker jag alltid, de gångerna jag har kontakt med en familjeläkare, får utländska läkare. Har inga problem med vart de kommer ifrån men just när de har problem med språket tycker jag inte är någon höjdare. När man blir tveksam till om de verkligen förstår vad man säger och måste anstränga sig för att förstå vad de säger. Är man hos en läkare så vill man ju inte ha några missförstånd.

Han sade iaf att Selma hade feber och öroninflammation. Sen var irritationen i munnen halsfluss. Så nu har jag köpt medicin till henne som hon ska ta i 10 dagar. Den verkade tyvärr inte smaka särskillt gott....så det blir en pina för henne.

Nu sover hon iaf men nyss var det en såndär skrikstund där hon bara låg och hade ont.....och det gick inte att trösta eller hjälpa henne på något sätt.

Vi som skulle gå på bio och fika på stan i morgon när vi har våran lediga helg tilsammans :(


 
Selma nerbäddad i fåtöljen


Slöar framför teven

Äntligen!

Datorn är hemma igen. Allt är som vanligt igen.
Kanske skriver lite oftare nu.

I'm outta time - OasisMycket bra låt!

Ledig lördag med selma

Det är bland det bästa som finns. En helt ledig dag tillsammans. Inget att stressa iväg till. Inget jobb att tänka på. Bara 100 % fokus på selma. Idag tog vi bussen ner på stan. Fikade längst upp i skrapan i väntan på att bion skulle öppna. Sen blev det ett väldans köande innan vi till slut fick våra biljetter och popcorn. Kom in i salongen precis lagomt till att spöket laban började. Efter bion så var vi in på leksaksaffären och köpte två bebisar till Selmas dockskåp. Efter det tyckte selma att det räckte och ville åka hem. Hann dock köpa en tröja till mig och lite lördagsgodis innan vi tog bussen hem igen. I morgon ska jag och emma på dop i eskilstuna och selma ska ha barnkalas hemma hos elin. Ska lämna selma hos elin redan ikväll, vilket hon absolut inte ville. :-( men jag och emma ska åka till munktorp ikväll och elin ville ha Selmas hjälp. Ska titta vidare på Madagaskar med selma nu. Datorn har förresten varit inlämnad i över en vecka nu. Händer förhoppningsvis något kommande vecka.

Datatrassel

Ja, nu är jag utan dator. Den dog förra veckan när det var strömavbrott, gick inte att få igång alls. Så nu är den inlämnad på lagning. Kunde ta några veckor... :-(

RSS 2.0