FredagsfilmHoppsan...

Kalas

I lördags var det en riktigt trevlig dag här hemma!!

Hade födelsedagskalas här hemma för släkten.
Det var fullt hus och full rulle hela eftermiddagen och kvällen.

Var lite orolig före att jag varit lite för optimistisk när det gällde både antalet platser och volymen på mat.

Men det var precis så att platserna räckte, tror dock aldrig att det varit så mycket folk i min hall som vid 18-tiden då det blev ett litet skifte på gäster.

Maten räckte också så jag kunde ta mig en rejäl portion dagen efter.

Fick riktigt fina presenter.

En videokamera, en sockervaddsmaskin (av brorsan..), presentkort på Intersport och på JC.


  

  

Tack alla!!!!


Hade tagit semester på lördagen men i söndags var jag åter på jobbet.
Lite småtrött efteråt, men det blev ändå bio med Emma på kvällen.

Kanske inget klokt val då jag var hur trött som helst och hade en hård kamp med ögonlocken filmen igenom.....

Blev Sherlock Holmes istället för Snabba Cash, då den var utsåld.

Smart...Felix har en otroligt smart flaska med ketchup....enligt dem själva iaf!


För den är F-N inte bra när man ska ha en fin liten linje på sina korv med bröd...
Det är ju ketchup överallt!!!


Ser ju ut som något en hungrig tvååring har gjort!


Eller en stackars bullimiker med Parkinson som gjort sitt bästa....

Fredagsfilm
Mycket snack i början......Men vilken jäkla vurpa sen!!!!!


Men undrar hur det gick till....

Hällde de lite extra vatten vid muren, plockade fram kameran och bara väntade på rätt man?

Eller frågade de en stuntman om han inte kunde visa sina färdigheter?

30

Ja, födelsedagen passerade förbi med världens fart...

Blev bara en helt vanlig dag, träning på morgonen sen en lång tung dag på jobbet.

Blev grattat av Emma på morgonen sen kom mamma förbi jobbet till 17.57, vilket är den exakta tiden då jag föddes.

I morgon blir det kalas här med släkt och familj, sen blir det lite mer party nästa lördag.Läste i gårdagens skvallertidning att Tilde de Paula är tillsammans med Thomas Eby (Hoffmaestro).

Lite lustigt för när jag och Daniel var och såg Hoffmaestro på Silk i oktober så var jag (nästan) helt säker på att jag såg Tilde de Paula långt bak i publiken, när vi gick därifrån. Hon stod där och såg nykär ut. Trodde det var Hoffe själv hon stod och spanade på.
Sen hur de kan få 37 - 30 till 8 vet jag inte..... men det lät väl bättre?

Zlatan

I Aftonbladet i dag står en del om Zlatans frånvaro på gårdagens Idrottsgala.

Han var tydligen på en fotbollsgala i Italien igår, där han fick mottaga pris som Årets spelare och (självklart..) Årets utländska spelare.


Ska inte hans priser där uppmärksammas MER än att han inte befinner sig i Globen bland skidskyttar och par-golfare för att ev ta emot något pris....??


"Zlatan Ibrahimovic var en av galans största vinnare. Han fick flest Jerringprisröster av alla män, dessutom blev han utsedd till årets manliga idrottare"


Tror verkligen han hade känt sig som en riktigt vinnare om han tagit flyget från Barca till minusgrader i Stockholm, för att sitta bland föredettingar, bandyspelare och pulkaåkare för att ta emot priset som Årets manliga idrottare i konkurrens med....med...ehh....ähh, skitsamma och sen komma tvåa (långt efter ettan) i omröstningen till Jerringpriset, eller "Flest Jerringröster av alla män" som man också kan kalla det...


Zlatan är en världsstjärna! Tror inte vi svenskar fattar hur stor han är. Vunnit ligan i Italien samtliga säsonger, vunnit skytteligan, avgjort ligan på egen hand i sista matchen, blivit köpt av Barca för stooora pengar, öst in mål där och avgjort sitt första El Clasico mot Real Madrid.

Han har väl aldrig känt sig bekväm av att sitta på svenska galor (verkar inte Carl Philip heller göra, men har är däremot tvungen!), bland svenska "kändisar" som förmodligen frågar efter hans autograf och komiker som springer runt och skojar/gör narr av idrottarna. Kul tv-underhållningen men förståeligt att det inte passar alla.

Men det är väl typiskt att det ska klagas över det.....istället för att hylla honom för andra saker.


Vinnaren av Jerringpriset föresten, Helena Jonsson, en skidskytt. Det kan man väl kalla typisk svenkgren? Man är inte tillräckligt bra på skidor för att vinna där, inte tillräckligt bra för att bli skytt.....men kombinationen, halvbra i båda, där har vi nåt! Så fort vi är framgångsrika så går det hem i stugorna och vips så är det en av de största och viktigaste idrotterna i världen för oss!

I senaste OS tog vi tex guld i grenarna sprintstafett och Mixstafett (skidskytte).....andra typiska svenkgrenar! Klassiska grenar med långa traditioner och mördande konkurrens vilket ger eko i hela världen och ger resultat på kommande idrottsgalor......

Andra fd svenskgrenar som det dock inte skrivs lika mycket om nu: Speedway, dubbeltrapp & damernas sjukamp. Undrar varför?

Knägrupp

Idag var första träningen med knägruppen.

Nej, knägruppen är ingen samling människor som sitter i ring och börjar sina "möten" med att säga -Hej, jag heter Erik och jag är korsbandsopererad (-HEEJ EERiIK).

Det är en chans att träna tillsammans med andra som gått igenom liknande operation. De som är med har kommit olika långt i rehabiliteringen men man får börja vara med 10-12 veckor efter en korsbandsoperation.

Vet inte om alla hade opererat just korsbandet heller. Men de jag pratade med hade det iaf.

Fanns de som hade ärr under båda knäna. Yngre tjejer i 17-18 årsåldern. Stackare! Då har man det ju rätt bra själv som inte känner någon iver till att komma tillbaka, vilket man förmodligen hade känt om man var i tonåren och höll på mer aktivt med någon idrott.

Träningen var iaf bra! Det var ca 15 stationer med olika övningar, en del av dem som jag har på mitt vanliga program och några nya övningar. Man körde i en minut per station, lite vila, sen på nästa övning. Körde två varv vilket tog ungefär 45 minuter.

Svetten bara rann!!! Har inte tränat på liknande sätt sen jag spelade fotboll för 12 år sedan och man låg inne i någon svettig gymnastiksal och körde stenhård vinterträning. Började snurra till lite i skallen under de sista övningarna. Som tur var så hade jag tajmat det rätt bra som hade en hyffsat enkel övning som avslutning. Vattenpausen efteråt var iaf välbehövlig!

Avslutade med lite parövningar där man skulle stå på en balansplatta och kasta medicinboll till varandra bl a. Sen var det ett gäng armhävningar och "plankan" (ligga ner men bara ha tåspetsarna och underarmarna i golvet, i en minut) innan det var dags att varva ner med stretching.

Knägruppen tränar tillsammans varje måndag och torsdag 16.30-17.30. Men vet inte hur ofta jag kan vara med framöver. Mitt schema verkar säga arbete de flesta måndagar och torsdagar närmaste tiden.....trist för det verkar vara nyttig träning!!

Svårt att få upp sånt tempo när man är där ensam med max 3-4 rullatorgubbar som träningssällskap....

FredagsfilmSå otroligt elakt.
Så otroligt roligt!
Så otroligt råa skratt efteråt!!!
Så otroligt underbar film!

Tungt...

Denna artikel fanns på vlt.se igår:-Inte tillräckligt.
Svarade golvet på frågan om hur mycket övervikt de blivit av med.


Doften av avlopp känns väl rätt naturlig när det i samma rum finns ett 20-tal viktväktare som precis blivit rejält uppskrämda av att golvet börjar ge vika...


Rasar man inte i vikt så kan man rasa genom golvet!

Stackare...

Tidningar igen

Blev VLT  till frukost i morse....som vanligt..


Johan Thalberg fick ju lämna VIK här för någon vecka sedan.

Nu när han gjort sin första match för Växjö så kommer han på förstasidan i VLT igen:Schysst! Tack för senast liksom.
Han råkar släppa in 5 puckar i en hockeymatch och det blir Fiaskodebut på förstasidan!

Det är en av de viktigaste nyheterna som VLT har att komma med denna kalla onsdag alltså?

Var det hämnden för att han inte gav VLT en chans att skriva några stora rubriker när han talade ut om tiden i VIK och bara talade väl om allt och alla??Till lunch blev det Aftonbladet....som vanligt...
Tidningen som mer och mer blir en skvallertidning!Kungligheter säljer ju alltid....så varför inte skriva stort på förstasidan om prinsens nya vän!?

Det är väl bra att han har en vän.....men vad är det som är så intressant med det??

Nu var det inte flickvän....Men har man en vän av de andra könet så är det klart att de måste skriva om det!
Man kan se det framför sig hur reportrarna jagar efter prinsen och den stackars nyfunna vännen och människor runt henne för att få en kommentar....

Jaså, gick ni i samma klass i mellanstadiet? Vad kan du berätta om henne? Kan prinsen vara något för henne? Har du sett dem kramas? Pussas? Försök luska ut så mycket som möjligt så får ni pengar!


Hade varit roligare om det hade sett ut såhär i tidningen:Mållgan, där kan man snacka om en hemlig vän!!

Det hade jag varit lite intresserad av att läsa om.

Halvvägs

Idag är det exakt 3 månader sen operationen vilket borde bertyda att det är 3 månader kvar innan jag är fit fot fight igen.

Började med träningen igen i torsdags efter ett litet juluppehåll. Satan vilken träningsverk jag hade dagarna efteråt!! Långt upp på benen och i skinkorna...hade till å med problem att sitta!

Men det är väl så det ska vara....för det är fortsatt jobb med tunga vikter, lyfta tills man skakar i benen och tar ut sig till max.


  
 

Är ganska kallt i träningslokalen. Blev förvarnad av en farbror igår när jag bytte om. Han sa att det var jättekallt och att han själv hade haft fleecetröja på sig när han tränade. Jag har shorts och t-shirt, sa jag!
"Det kommer aldrig att gå!" svarade han. Men det gick alldelles utmärkt. Man får jobba sig varm!


I lördags började jag även jobba igen, så nu är allt som "vanligt" igen då....slit på jobbet, promenader till sjukan och slit där..


Börjar alldelles strax jobba....då kommer jag mötas av tusen (nästan..) sängar som levererades i morse, som står där orörda, pallar mer varor som står kvar från förra veckan och allmän oordning på lagret och det blir mitt jobb att ta hand om detta. Jag spyr på det!!!!!
Vill bara slippa lagret....men jag har inget val....vilket gör mig än mer motiverad!

Fredagsfilmer

Två små filmer. En sorglig och en gripande.


Robert Enke, tysk landslagsmålvakt i fotboll.
Hade förlorat sin dotter några år tidigare och led av depression.
Adopterade  en liten flicka. Men Enke led av depression.
Han var rädd att detta skulle komma ut och att de då skulle förlora sitt barn.
10/11 2009 kastade han sig framför tåget.
En far, Dick Hoyt, som gör allt för sin son Rick som är gravt handikappad.

Dagens "Det ser mörkt ut på Kameruns avbytarbänk":


Fängelse slapp han men den nya klubben är hårdare i sin dom!

(http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/article6388387.ab)


"Trots en friande dom i tingsrätten ser det mörkt ut för en fortsatt karriär som allsvensk spelare i Sverige"Smart drag efter att ha gjort sin bästa (?) allsvenska säsong och nyligen gjort klart med en övergång till en toppklubb i samma serie.


Det går bra nu, kompis... Det går bra nu!2010

Då har året börjat då....känns bra så här långt förutom att jag är lite förkyld.

Tänkte jag skulle försöka mig på att tippa hur det här året ska sluta.

I VLT idag kan man tävla om liknande sak , med 10 utvalda frågor som de valt 3 alternativ till.
Fråga 3 är hur det går för Tre Kronor i OS. Ett av alternativen är "De tar dig inte till slutspel".

Intressant då det som jag förstått är så att alla lag går till slutspel....

Här är vad jag tror om året 2010:


Mästarlag/vinnare:


Världsmästare i fotboll: Serbien.

Tror på en överraskning! Blir det någon av "de stora" så tror jag på Spanien.


Premier League: Chelsea.

Vilket tar emot enormt! Men jag vill inte att Man Utd ska gå upp på 19 titlar, en mer än Liverpool.


Champions League: Arsenal.

Blir lite av säsongens lag i England och Europa. Slår Man Utd i finalen.


Allsvenskan i fotboll: IFK Göteborg.

De tar revansch på AIK. Det unga laget har blivit ett år äldre och under säsongen gör två st 13-åringar debut.


SM-guld hockey: Linköping.

Deras "tur" till slut. Tre tjeckiska landslagsspelare kommer och förstärker laget under våren.


OS-Hockey'n: Sverige.

Något överraskande så tror jag att Sverige försvarar sitt guld. Foppa spelar varannan match pga diverse skador men spelar finalen och avgör med en "Foppa-dragning".


SM-guld bandy:
Sandviken.

Stålmännen slår Villa i semifinal och sedan Hammarby i finalen. Eftersnacket kom dock mest att handla om slagsmålet mellan Magnus Muhrén och Patrik Nilsson i pausvilan.


Australian Open: Robin Söderling

Jodå, Robin tar sin första Grand Slam redan i januari. Framgångarna från förra säsongen fortsätter sedan vilket ger honom en tredjeplats på världsrankingen till slut, efter Federer och Nadal.


Lokal idrott:


VIK Hockey:
11:a i allsvenskan.

En dålig säsong slutar riktigt dåligt. Fredrik Nilsson sjukskriver sig och klubben jagar gamla ex-lirare som kan ta över till nästa säsong. Claes Lindblom & Lars Ivarsson gör även comeback på planen under våren.


VSK Fotboll: 6:a.

Klubben brottas med både interna bråk och ekonomiska problem. Kalle Granath är lyrisk över Stefan Bärlins form  under träningsmatcherna. "Bärra"  spelar sedan sammanlagt 43 minuter under säsongen. Laget glädjer sig mest över att ha spelat ner Syrianska i tvåan i en av de sista matcherna. En match som Syrianskasupportrarna för övrigt bojkottar.


VSK Bandy: Semifinal.

Blir en tung semitorsk mot Hammarby. Till hösten flyttas 3 juniorer upp för att fylla ut förlusten av 3 seniorspelare som rör på sig.


Västerås IB: 14:e och sista lag.

Lite som med VSK, interna fighter under våren. Tränaren hoppar av i februari efter att ha stått nästan utan lag vid en match.Liverpool:Ligaplacering: 5:a.

Tar återigen emot enormt men det ser tyvärr inte bättre ut i år. Finns lag med mera pengar och därmer större förutsättningar att lyckas.


Europa League: Kvartsfinal.

Ingen större framgång där heller. Förlust mot något öststatslag med spelare som har färre vokaler i efternamnet än Martin Skrtel.


FA-cupen: Final.

En viss framgång, men det slutar i besvikelse. Beror ju på lottning men jag tror på finalförlust mot Arsenal. Kan det i så fall vara Arshavin som avgör?


Manager: Rafael Benitez.

Liverpool sparkar inte tränare. Benitez avgår inte. Alltså, han sitter kvar!


Nya arenan: Har inte påbörjats.

Men ägarna lovar att det snart är på gång, de håller på och skissar på en större arena och ska bara vänta på nytt bygglov....och lösa det finansiella....men sen så är de redo!


Steven Gerrard: Kvar.

Kaptenen lämnar inte den sjunkande skutan! Även fast hans min efter FA-cupen såg oroväckande ut....


Fernando Torres: Kvar.

Mycket spekulationer efter VM. City, United (haha), Chelsea, Real (haha) och Barcelona slåss alla om Torres men han vill inte lämna och Liverpool vägrar sälja.


Mest skadeförföljda spelare: Philipp Degen.

Får chansen fem ggr under våren. Utbytt skadad i samtliga matcher. En av gångerna precis innan domaren ska blåsa igång matchen. En annan när han krockar med hörnflaggan och får hjärnskakning. Drabbades även av en yrselattack efter att ha blivit uppsnurrad så ordentligt första kvarten att han inte visste vilket håll han skulle springa åt.Nya TV-program 2010:


Ensam mamma röker - Realityserie om ensamma mammor som lessnat och mest sitter ensamma och röker.

Arga prästen - Realityserie om en präst. En helt vanlig sådan, fast han är otroligt arg. Blir bättre tv så.

Bonde söker mu - Det där med fruntimmer är ju mest bara trams. Inget går väl upp emot en riktig kossa!

Singing Bee dövstum - Renee Nyberg är tillbaka igen. Den här gången är det en annorlunda samling människor.

Du är vad du dricker - Ett hälsoprogram med ett gäng uteliggare.

Kiosken - Efter Färjan och Ullared kommer nu Kiosken. Vi får följa Ibrahim bland tidningar och varmkorv i hans lilla kiosk i Staffanstorp.

Roast på dagis - Ett barn väljs ut sen får de andra kasta så mycket skit på barnet som de bara kan.

Byxfällan - Tävling mellan ett gäng högstadietjejer om vem som kan hålla sig längst.

Biggest loser - Direkt från Solvalla. Den som spelar bort mest pengar vinner. Ingenting.

Paradise Bordell - Precis vad det låter. Ungefär samma program men med nytt namn bara.

Arga bibliotekarien - Realityserie om en bibliotekarie. En helt vanlig sådan, fast otroligt arg. Blir bättre tv så.

Kniven mot strupen 2 - Jimmie Åkesson och hans partikamrater håller föredrag i Rosengård.

Halv fyra hos mig/Efterkaka - Efter "Halv åtta hos mig" och "Förkväll" kommer detta program. Ungefär som Nattsudd men med bra mycket mer sprit!
Övrigt:


Fotbollslandslaget: Sådär.

Nu ska vi föryngra! Säger Hamrén. Men när första kvalmatchen blåses igång står både Anders Svensson och den tillfälligt skadefria Tobias Linderoth uppställda på det svenska mittfältet. Petter Hansson har övertalats att komma tillbaka och Erik Edman är med igen "så länge han slipper Jermaine Defoe". Eftersom Allbäck redan finns på bänken så funderar Hamrén på att använda honom som en "super-sub" längre fram i kvalet. "Kan Roger Milla så kan Mackan!". Zlatan är dock tillbaka och avgör de första matcherna.


Statsminister: Fredrik Reinfeldt.

Han sitter kvar efter höstens val. Firar efteråt med slipsen runt pannan och gör sent på kvällen en stage-dive från scenen. Han var dock ensam kvar vid det tillfället.


Sverigedemokraterna: In i riksdagen.

Nu blir det drag under galoscherna, utbrister Jimmie Åkesson när det står klart att partiet har fått tillräckligt många röster av de mindre begåvade i landet för att ta sig in i riksdagen. Några månader senare när de inte bidragit med ett skvatt och blivit utmobbade av resten av politikerna så är det inte lika kul längre... Åkesson gråter ut i kvällspressen "Jag får inte ens beställa en Bussola av Hassan nere på pizzerian längre".


Årets hysteri: Hästinfluensa.

En pojke i Eslöv insjuknar i vad man misstänker vara en ny stor influensa med dödlig utgång. ALLA ska vaccineras! Köerna ringlar långa till vårdcentralerna.


Årets miss: Den misstänkta influensan.

Pojken hade bara spelat för mycket World of Warcraft och repar sig efter några veckor på dataspels-rehab. Folk dör dock i trängseln utanför vårdcentralerna eftersom ALLA vill vaccineras  så fort som möjligt.


Årets comeback: Roxette

Per Gessle måste ju ha något att tjäna pengar på så han drar med sig Marie Fredriksson ut och skakar liv i Roxette. Ryktena går sedan om att det är Gyllene Tiders tur sommaren 2011....


Årets Anna Anka (fast ändå inte): Torsten Flinck.

Årets tv-program blir serien där man får följa Torsten Flincks framfart under hösten. Programmet "Totte och hans vänner" konkurrerar sedan med självaste Kalle Anka om folkets uppmärksamhet på julafton.


Årets hjältar: E.M.D

Bestämmer sig för att stoppa alla krig i världen och att hitta Usama bin Laden för att "ge honom en kram".


Årets följetong: Linda Rosing.

Nyblivna mamman Rosing talar ut i pressen om att förhållandet till barnets pappa (vem det nu var...?) är över. Fadde finns numera vid hennes sida. De har ett stort hemma-hos-reportage i Aftonbladets söndagsbilaga, problemet är bara att i lördagens tidning så är hon tillbaka hos barnets pappa (vem det nu var...?) och är lyckligare än någonsin.


Årets comeback 2: Jag!

Tränar hårt för att ta mig tillbaka till innebandyn. Är spelklar till sista matchen. Kliver in och gör ett par poäng. Vi är på väg mot en säker seger, solen skiner ute, våren är här men sen så......nej nej nej nej....
Nånting sånt kanske....Lite negativt på sina håll kanske men man får inte ha för höga tankar alla gånger! Då blir man bara besviken. Hellre sikta mot mattkanten och nå upp till köksbordet än tvärtom....eller nåt...


4 januari 2010

Blev ett lite annorlunda upplägg för att orka se hockey'n i natt.

Satt uppe rätt länge och kollade på lite serier, sen gick jag och lade mig med kläderna på och ställde klockan så att jag skulle se andra halvan av matchen. Eftersom jag inte trodde själv på att jag skulle orka hela.

Sov i 2 timmar ungefär.

När jag kom till soffan så ledde Sverige med 2-1. Bra så!
När matchen var slut så hade USA vänt, 5-2.

Då var det bara en dryg timme kvar tills Emma skulle upp och jobba, så jag låg kvar i soffan.
Låg där och försökte somna till ljudet av barr som föll från granen....
När jag klippte av grenarna så tror jag exakt varenda litet barr som fanns på granen hoppade ner på golvet...

Tror missen vi gjorde var att vi inte fyllde på vatten....ska man göra sånt?

Nästa år får vi överväga plastgran....eller köpa en vattenkanna..

Mera 2009


2009

Det var det året....känns som att det hände en hel del under året och det kändes väldigt långt!
Det avslutades där det börjades, hemma hos brorsan, Ulrika och Ebba. Den här gången var även nytillskottet Alva med.

Tänkte göra en sånhär kul lista som tidningarna alltid brukar göra vid årsskiftet.Årets...


...Resa 1:  London! 4 dagar i London i maj. Strålande väder, öl, shopping. bra sällskap och bra fotboll.


...Resa 2:  Tällberg! 3 dagar med hela stora familjen i riktigt vinterväder i Dalarna. Helt underbart!!!


...Resa 3: Kryssning med Selma! En tripp fram och tillbaka till Åland i augusti med världens bästa lilla tjej.


...Årets spelning 1: Hoffmaestro på Mosebacke. Riktigt bra drag på "hemmaplan", underbart väder och en riktigt trevlig dag i Stockholm med brorsan.


...Årets spelning 2: Oasis i Globen. Bandets sista spelning i Sverige i ett fullsatt Globen var bra mycket bättre än senaste Sverige-besöket.


...Årest vinst: Manchester United-Liverpool 1-4. Sånt händer bara inte. Det finns inte. Man gör inte 4 mål på Old Trafford! Riktigt sjuk seger!


...Årets inköp: Min laptop! Har varit lite krångel med den visserligen men vilken skön pryl!!


...Årets dag (kunde ha blivit): 4 april. Årets sista innebandymatch. Solen sken härligt ute, våren var här! På kvällen skulle jag och Tony dricka öl, kolla på Liverpool och förbereda oss inför London-resan. Matchen gick bra, jag gjorde ett par poäng och vi gick mot en överlägsen seger. Allt var perfekt fram tills....


...Årets smäll: Mitt korsband i högra knät. Helt plötsligt utan förvarning, när matchen började lida mot sitt slut, så small det till i knät. Fick hjälp av planen, väl utanför så snurrade det till i skallen av smärtan. Hade ingen om vad som hänt..


...Årets härligaste 1: Dricka öl på Skinnarviksberget med goda vänner och se ut över Stockholm. I slutet av maj var jag och Emma i huvudstaden och hamnade på berget (som jag sett på film). Köpte lite öl och satt och njöt av vädret. Sen kom Roffe och gjorde oss sällskap. Lite senare kom även Calle och Therese. Riktigt trevligt!


...Årets härligaste 2: När knäoperationen var över och jag började kunna ta mig fram och känna mig normal igen. Riktigt skön känsla att ha det gjort!


...Årets fest: 30 maj. Grabbdag med Claes och co. En heldag som började med frukost och öl på stadshotellet och avslutades långt senare ute på Elba.


...Nära med ändå så långt ifrån: Liverpool i ligan. Bara 4 poäng bakom Manchester United till slut, efter att ha legat etta under stora delar av säsongen. Så nära har det väl inte varit sen senaste guldet, 20 år sedan.


...Årets roligaste 1: Big comedy i Konserthuset 24/4. Johan Rheborg, Henrik Schyffert, Johan Glans, David Batra, Lennie Norman, Peter Wahlbeck och även Petra Mede bjöd på många skratt!

...Årets roligaste 2: Henrik Schyffert på Cirkus. Direktsändning i tv. Emma och jag var där med Jimmy och Madde.


...Årets TV-kändisar: Jag och Emma förstås! Talade ut i Rapport om hur vi såg på nedladdning.


...Årets antiklimax: Söndag 16 augusti. Supporterträff i Stockholm, seriepremiär Tottenham-Liverpool. Förväntningarna var stora! Men hade festat lite väl mycket med brorsan dagen innan, så jag var bra seg under dagen. Matchen börjar med att två Liverpool-backar nickar ihop, ingen bra känsla redan där. Blir förlust till slut, 1-2 och sedan var det slut på semestern.


...Årets berg-o-dalbana: Min jobbmotivation. Har kräkts på jobbet ena dagen och andra dagen har allt flytit på hur bra som hellst. Det som varit mest roligt har förstås varit att åka iväg och jobba, Södertälje x2 och Mora 3 dagar. Sämst har väl varit rätt mycket....men kanske inget man ska skriva här om.


...Årets flytt: Emma har ju flyttat hit!! Har blivit sambo igen efter många ensamma (fel ord iofs, eftersom jag har Selma) år.


...Årets jubilarer: Mor och Far! Båda fyllde jämnt under året som gick. Även Emma passar väl in här, eftersom hon drog till med sin 25:e födelsedag. 2010 är det min tur....


...Årets äckligaste 1: Läsken jag köpte på Willys med smaken hallon/lakrits.


...Årets äckligaste 2: Råkade se en hund i Munktorp som åt bajs. Kan fortfarande inte få bort de bilderna ur huvudet... Bajs!!


...Årets gudfar & gudmor: Jag och Emma! Till Linn.


...Årets räddaste 1: Mamma 24 oktober i min soffa. Har fortfarande inte fått soffan ren.......


...Årets räddaste 2: Jag före operationen. Hade ingen bra känsla.Välkommen 2010, vad har du att bjuda på?????


RSS 2.0