Divan och idioten

Det finns två fotbollsspelare som jag inte klarar av.
Avskyr dem båda två från botten av mitt hjärta!
Tyvärr spelar båda kvar i Champions League.
Den ena spelar ikväll och den andra i morgon.

Vill det sig illa så spelar de båda final senare denna månad.
Det positiva är väl i så fall att en av dem kommer stå där som förlorare till slut.

Det handlar förstås om Christiano Ronaldo och Didier Drogna.
Divan och idioten!

 

Tar emot att säga det, men i grund och botten är de riktigt bra fotbollsspelare båda två men de beter sig som svin på planen båda två. På lite olika sätt..

Ronaldo är divan, egoisten som mest tänker på sina egna finter och sina egna prestationer på planen.
Han är hela tiden medveten om vart domaren är på planen, så att han hinner vrida huvudet och titta vädjande på domaren innan hans ens hunnit slå i backen. Faller oerhört lätt fastän han är lång och ganska kraftig. 
Blir han fälld, fast domaren anser att hans lag har fördel av bollen och låter spelet fortsätta, så ligger/sitter han oftast tjurandes kvar och skakar på huvudet. Fast hans lag har bollen och chans att göra mål så gick ju hans EGO miste om en bra chans..
Han är fullt medveten om vart kamerorna finns och ATT de finns där. Alltid överdrivna gester och miner när det inte går som han vill. När det pratades om priset som världens bästa fotbollsspelare förra året så var han själv övertygad om att han skulle få det, eftersom han helt enkelt var bäst, ingen ödmjukhet där inte. 

 
"buhuu....jag fick inte göra mål och inte har jag fått något lördagsgodis heller....buhuuu"


Drogba, idioten, svinet. Filmar lika mycket som Ronaldo men ger ut smällar också. När han stångas med backarna ser man hur kraftig i kroppen han är men nästa sekund kan alla dessa muskler vara som bortblåsta när han faller som ett löv till backen. Han svinar mer för laget än för egen vinning som Ronaldo gör. När Drogba ligger och försöker filma till sig frisparkar och domaren visar att laget har fördel av boll så "återuppstår" han på nolltid och är uppe och spelar igen. Det händer alltid något runt honom, är det inte han som ligger ner så är det någon annan som gör det.....då är Drogba väldigt snabb med att skaka hand med alla, gå runt och klappa folk på axeln för att lugna ner det hela. Han är mest oskyldig på hela planen! Mot Liverpool senast kom en av alla dessa filmningar i början på matchen, efter en "duell" så låg ivorianen utanför planen och åmade sig....spelet gick vidare på Chelsea's planhalva till någon spelade ut bollen. Då hade Drogba rullat in på planen igen, "skadad" för att avbryta spelet. En riktig idiot!



Den obligatoriska filmningsgesten....




Lite smakprov på Ronaldos konster:
 


Drogba får en ful smäll över ansiktet....eller hur var det egentligen....?
Gult kort till matchbollen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0