Ny fas

Ja, i tisdags gick träningsprogrammet in i en ny fas....som sjukgymnasten sa.

Lite hårdare träning på programmet, mera vikter, färre repetitioner.

Kändes sådär första gången jag gick igenom programmet.
En del övningar var krångliga, så det var inte bara att ta i. Övningen där man ska ligga med fötterna på en stor boll var riktigt svår....rasade i backen vid varje försök, vilket kändes lagomt kul då träningshallen hade mer folk än någonsin. Kändes som att allas blickar var riktade mot klanten i hörnet som rullade av den där bollen likt ett fyllo gång på gång.....

Så efter det passet så var motivationen lägre än någonsin efter operationen, deprimerande höstmörker ute och den jobbiga starten på veckan (läs inlägget före) hjälpte väl inte till direkt.

Hann dessutom bara med två pass denna vecka, istället för rekommenderade tre pass.

Men efter dagens pass känns det lite bättre iaf. Kom in lite bättre i övningarna sen var det lugnare i hallen. Ska köra detta pass i 3 veckor och själv lyfta på fler vikter när jag känner att det går. Men än så länge är det lagomt tungt..

 
Nya träningsprogrammet


Kanske är jättetråkigt att läsa om min träning, om det ens är någon som läser överhuvudtaget, men det är väldigt skönt att skriva av sig om allt som gäller det där knät och ha varit sen första början efter operationen. En del av rehabiliteringen kan man säga! Intressant att gå tillbaka och läsa sen när man är "klar" och vem vet, kanske kan vara till hjälp ifall det är någon annan som ska genomgå operation, att läsa mina tankar och erfarenheter efteråt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0